Rebrá
2kg bravčových rebier
Hrsť čerstvého koriandra
Sezamove semiačka
Arašidy
Chilli paprička
Marináda
2Pol.l sójovej omáčky
2 Pol.l. sezamového oleja
1 veľký strúčik cesnaku
1Pol.l. strúhaného zázvoru
1Pol.l. medu
3 jarné cibuľky
1 limetka
1chilli paprička
Soľ
Čierne mleté korenie
Omáčka na pečenie
2 Pol.l. sójovej omáčky
2 Pol.l. sezamového oleja
1 Pol.l. Medu
1chilli paprička
1 veľký strúčik cesnaku
Pripravíme si marinádu zo sójovej omáčky, do ktorej nastrúhame zázvor, kôru z limetky, nadrobno nakrájanú chilli papričku, cibuľku,cesnak a koriander. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Marinádu miešame metličkou a postupne pridáme sezamový olej. V takto pripravenej marináde necháme rebrá marinovať minimálne 2 hodiny v chlade. Po niekoľkých hodinách, preložíme marinádu s rebrami do hrnca a prilejeme vodu aby boli rebrá ponorené aspoň 1cm pod hladinou. Na strednom ohni ich pomaly varíme až do mäkka. Rebrá vyberieme a uložíme na plech na pečenie. Pripravíme si omáčku na pečenie zmiešaním sójovej omáčky, sezamového oleja, medu, chilli papričky a cesnaku. Potrieme ňou rebrá a pečieme na 210 °C. Omáčku na mäse necháme zapiecť a potom postup zopakujeme ešte trikrát. Rebrá vyberieme z rúry a potrieme ich poslednýkrát. Na suchej panvici opražíme arašidy a ešte horúce ich rozmixujeme a posypeme nimi rebrá. Pridáme sezamové semiačka, čerstvý koriander, kúsky chilli a výdatne pokvapkáme limetkovou šťavou.